Navision Integration og udvikling

Navision Integration og udvikling

Hos os er vores primære fokus, at Jeres virksomhed får det optimale ud af Jeres Dynamics NAV (Navision, Attain og Financials) løsning. Det er vores grundholdning, at der per definition ikke findes IT-projekter, men istedet forretnings-projekter, der skal understøttes af IT. Forretningen er vigtigst, og langt hen ad vejen kan og skal systemet tilpasses virksomheden.

Vores mission er at løse forretningskritiske problemstillinger, og med solid konsulent- og udviklingserfaring sørger vi for at udnytte potentialet i Jeres Dynamics løsning. Med os som samarbejdspartner får I altid en ærlig mening om et projekt, en opgave, eller en løsning, og rent praktisk arbejder vi struktureret, veldokumenterende og professionelt.

En professionel ressource, der er til rådighed


Vi tager ikke flere opgaver ind, end vi kan være tilgængelige for alle vores kunder. Det er vores erfaring, at kunder trives med nærhed til specifikke personer, som kender kundens forretning, og som ikke er omfattet af et større bureaukratisk apparatur for at få løst dagligdagens opgaver.

Dynamics NAV løsninger fra FusionDynamics er vejen til vækst


Jo bedre virksomhedens IT understøtter forretningen, jo bedre er fundamentet for vækst. Forstået på den måde, at det ikke er systemet, der sætter begrænsninger for, hvor hurtigt og effektivt, arbejdet kan udføres. Virksomhedens medarbejdere skal have et system, der viser de informationer, der er brug for, og gør det på den bedst tænkelige måde. Vi er specialister i at tilpasse Dynamics NAV (Navision) til virksomheden, så det arbejder præcis, som I gerne vil have det, og så det understøtter forretningen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Navision Projekter